Over ons

Desleutelwinkel.nl
Over ons
Mijn naam is Willem en ik werk al twaalf jaar als schoen- en sleutelmaker. Eerst tien jaar bij Servicepoint McFlek en nu twee jaar bij schoenmakerij Jansen en Jansen. Al vanaf het begin vond ik het een sport om alle sleutels en nummers uit mijn hoofd te kennen. In mijn vrije tijd ging ik sleutelcatolagussen doorbladeren en overal waar ik een sleutelbos zag liggen onderzocht ik of ik ze allemaal kende. Al jaren had ik het idee om mijn sleutelkennis niet alleen in de winkel te gebruiken, maar ook online. 

Wat ik mijn klanten wil bieden is het gemak van online shopping. Je kunt op elk moment en op elke plek je sleutel bestellen. De sleutel die je toegestuurd krijgt is op code ingeslepen en wijkt dus nooit af van het origineel. Je kunt er op vertrouwen dat een sleutel die je bij ons bestelt altijd werkt. 

We kunnen zelfs een sleutel voor je bijmaken als je hem niet in je bezit hebt, of wanneer hij afgrebroken of kromgebogen is. Als je het nummer van de sleutel weet en dit nummer in de database van de sleutelmachine staat, maken we hem graag voor je bij. Op veel sleutels staat namelijk een nummer dat correspondeert met de insnijdingen van de sleutel. Zo kunnen we een sleutel maken zonder dat we hem fysiek in ons bezit hebben. Op onze site weet je binnen twee clicks of je sleutel bijgemaakt kan worden.

Dit alles doe ik in samenwerking met mijn sleutelleverancier, Leo Dortmans. We hebben de beschikking over twee sleutelmachines, waarmee we ingeslepen sleutels maken (zoals de Dom Plura), maar ook sleutels met gaatjes of ingefreesde sleutels. Elke sleutel die je bij ons bestelt wordt voorzien van het originele nummer.